L'esperit de bitsxlaMarató 

Sigui quin sigui el motiu que t'ha portat a participar en aquesta hackató, assegura't de mantenir l'esperit de no competitivitat i col·laboració que aquest esdeveniment vol establir. Encara que hi ha premis pels equips guanyadors, el més important és tenir bons projectes per ajudar a les malalties de salut mental.

 

Regles:
  1. No hi ha nombre mínim de participants per equip. Encara que nosaltres recomanem ser 4, si sou més el màxim és 5
  2. No cal dir que els equips poden demanar en tot moment ajuda als organitzadors, voluntaris, patrocinadors, mentors i fins i tot altres equips.
  3. El desenvolupament del projecte pot començar abans de la hackató.
  4. Els equips poden utilitzar una idea d'abans de l'esdeveniment sempre que pugui ser part d'un dels reptes plantejats.
  5. Els equips poden utilitzar llibreries, frameworks o codi obert en el seu projecte.
  6. Els projectes que trenquin el Codi de Conducta no estan autoritzats. S'ha de complir la protecció de dades i propietat intel·lectual.

 

Presentacions

Quan el temps de programació s'ha acabat, els equips han de presentar el seu projecte al lloc assignat.

Us demanem que presenteu en forma de Demo del que heu creat i que compartiu els coneixements adquirits, no està permès presentar un PowerPoint sense cap demo real.

T'animem a penjar a Devpost el projecte que has fet encara que no hagis pogut acabar. Està bé si no has aconseguit el que volies, és comú a una hackató. La demo és una oportunitat d'ensenyar el que has après i el que has intentat crear, això és la màgia de les hackatons. Si no hi ha res que ens puguis ensenyar, també pots fer una presentació del que has intentat i que has après. També escolta el que els altres han après sempre és interessant i motivacional.

 

Només seràs apte a premi si presentes el projecte. Els premis s'avaluaran seguint el criteri de judging (el pots veure al final d'aquesta pàgina).

 

Respecte al COVID

A causa de la situació actual de pandèmia, es demanarà a tots els participants el certificat COVID a l'entrada de l'esdeveniment així com serà obligatori l'ús de mascareta.

L'equip de bitsxlaMarató facilitarà mascaretes per tal de tenir un control de canvi de mascareta cada 4 hores.

També és necessari tenir les finestres obertes, tot i el fred, durant 10 minuts cada hora.

Per menjar és necessari sortir a l'exterior, no està permès menjar dins les aules no específiques per aquesta finalitat.

 

Recorda

Per fer aquest esdeveniment una experiència enriquidora, intenta coses diferents, ensenya a altres i fes amics.

Happy Hacking del equip de bitsxLaMarató!